Serveis

ANIMALS DE TREBALL

A la finca hi han ovelles que mantenen els camps i dos mastins que guarden la finca i tenen cura de les ovelles. Són animals tranquils, gens agressius, però viuen i treballen per lligar. Tingues això en compte, especialment si portes mascotes, ja que són animals de treball i no els podem tancar.

APARCAMENT GRATUÏT

Aparca de forma gratuïta, davant de la propietat.

CALEFACCIÓ CENTRAL

En els mesos freds, encenem la calefacció. És central i ecològica, de biomassa. Hi ha radiadors en totes les habitacions, perquè el fred no sigui un problema i gaudeixis de la casa.

LLENYA

En la temporada hivernal -des de la arribada dels dies freds, fins que no sigui necessari-, podràs utilitzar la calefacció i la xemeneia. Posem una primera càrrega de llenya, de manera gratuïta. La resta de càrregues de llenya es paguen a 5 €.

MASCOTES (AMB FIANÇA)

100.00 EUR (Per reserva)

Gaudeix de les vacances sense oblidar la mascota, serà benvinguda. Has de fer-te responsable de l'comportament de l'animal i fer-te càrrec de qualsevol problema que aquest pugui causar. Per permetre l'estada de la teva mascota, cal que contractis aquest extra i dipositar una fiança de 100 EUR (que, si no hi ha hagut cap problema, es reintegrarà més tard).

PISCINA EXTERIOR

Una piscina a l'aire lliure, perquè la teva escapada sigui perfecta.
Restriccions:
Per higiene: no podràs introduir mascotes a l'àrea de piscina i solàrium.
Per seguretat: no pots introduir gots, ampolles, ni cap altre objecte que siguin de vidre.
Oberta només en temporada d'estiu