Localització GPS: 37.910462, -6.724585 l'autèntica escapada rural

Sobre nosaltres

Casa Rural Pozuelo 2 JABUGO es troba dins d'una finca de 40 Ha, en una zona amb la major densitat arbòria d'España (destacant sureres, castanyers i oliveres). Ideal per a famílies o parelles, amb una terrassa espectacular que envolta tota la casa. A 200 m2, dins de la propietat, hi ha una gran piscina amb gran espai per prendre el sol.

Ctra. N-435 (Huelva-Badajoz), circunvalación Jabugo Km 131, 21290 Jabugo ES

+34617391185 happyflis.obc@gmail.com
Casa Rural Pozuelo 2 JABUGO es troba dins d'una finca de 40 Ha, en una zona amb la major densitat arbòria d'España (destacant sureres, castanyers i oliveres). Dedicada a la producció de nous i castanyes ecològiques, te 50.000 m2 dedicats a la noguera (amb collita de nou ecològica, certificada pel CAAE). Ideal per relaxar-te i fer passejades fins a altres pobles propers. Es troba a només 200 m del camí Ribera de Jabugo , que ens condueix a Jabugo (700 m). La bellesa del castañar destaca especialment a la tardor, on passa del verd a 'vermell i al groc.

La casa

Casa Rural Pozuelo 2

4 Adults

Veure tot

Els nostres clients diuen:

Els dies que vam passar en aquesta casa van ser un somni, una meravella. La casa és molt confortable (no li falta de res), la finca, increïble, i l'entorn natural és ... fantàstic. Vam fer senderisme, vam donar passejades a cavall, vam visitar pobles preciosos i -com no- ens vam posar les botes degustant el pernil i els vins de la regió. Fins a la data és una de les millors experiències rurals que hem tingut (Clara i Montse - Badalona, Espanya)